OM TUMBA LÅS

TUMBA LÅS

DIN SJÄLVKLARA LÅSSMED I SÖDERORT


Välkommen till oss på Tumba Lås & Säkerhet.


Tumba Lås & Säkerhet är ett familjeägt låssmedsföretag som innehar certifieringen Låsmästare.


Som Låsmästare innehar Tumba Lås ett Mästarbrev, utfärdat av Sveriges Hantverksråd. Certifieringen är ett bevis på att Tumba Lås besitter högsta kompetens och kunnande inom låssmedsyrket.


Vi har en lång och gedigen erfarenhet i låssmedsbranschen, sedan år 1994.


Som Låsmästare garanterar vi alltid kunden en trygg och kvalitetssäkrad service.


Vi har valt att rikta vår låssmedsverksamhet och geografiskt specialisera oss på Stockholms södra sida och Söderort. Detta val var givet för oss för vårt mål är att erbjuda samtliga kunder, en snabb, trygg och kvalitetssäkrad låsservice och låsjour.


Tumba Lås ambition är ständigt hög och vi ställer mycket höga krav på anställda och samarbetspartners och därför granskas samtlig personal mot polisens belastningsregister.


Vi strävar alltid efter trygghet och kvalitet samt för en ökad tillgänglighet, detta kan vi göra genom att alltid tillhandahålla högsta kompetens samt en professionell service med kunskap om lås- och säkerhetsbranschen. 


Vi värnar alltid om kundens trygghet och säkerhet, därför innehar vi som Låsmästare sekretess om våra kunder och samarbetspartners.


Tumba Lås ingår i Låssmedsföretaget MästerLås, för mer info: www.masterlas.se


Med vänlig hälsning. . . / Christoffer Illes

Tumba Lås, din Jourlåssmed i Söderort Stockholm, Tumba, Salem, Rönninge, Botkyrka, Tullinge, Huddinge & Södertälje. Akut låssmed med jour. Snabba låsbyten, service och låsöppningar.
Tumba Lås är din låssmed i Söderort Stockholm, Tumba, Salem, Rönninge, Botkyrka, Tullinge, Huddinge & Södertälje som tillverkar nycklar, underhåller och servar lås och låstillbehör. Installerar, monterar och utför service av alla sorters tillverkare, ASSA, EVVA, Kaba. FIX, Dorma.
Tumba Lås är din låssmed i Söderort Stockholm, Tumba, Salem, Rönninge, Botkyrka, Tullinge, Huddinge & Södertälje som snabbt lagar och reparerar inbrottsskador, byter lås och monterar inbrottsskydd hos privatkund, företag och BRF.
Tumba Lås är din låssmed i Söderort Stockholm, Tumba, Salem, Rönninge, Botkyrka, Tullinge, Huddinge & Södertälje som reparerar och lagar din altandörr, balkongdörr, entredörr, ytterdörr och fönster.